Редактор: e-mail: Снимки: ПетелПетият на олимпиадата в Токио Христо Христов стъпи на

...
Редактор: e-mail: Снимки: ПетелПетият на олимпиадата в Токио Христо Христов стъпи на
Коментари Харесай

Петият на олимпиадата в Токио Христо Христов стъпи на варненска земя

Редактор: 

e-mail: 

Снимки: " Петел "

Петият на олимпиадата в Токио Христо Христов стъпи на варненска земя. Той бе посрещнат от своето семейство, близки, родственици и генерации щангисти на " Титан ".

Сред посрещачите бяха също олимпийският първенец Янко Русев, шефът на Българската федерация по повдигане на тежести Ариф Маджид и шефът на клуб Титан Радостин Димитров. В чест на Ицо прозвуча джура гайда, а дребни и огромни се хванаха на хорото, с цел да поздравят огромния ни щангист.



" Състезанието ми бе съвършено. Всичките ми опити бяха на равнище като се изключи третия в изхвърлянето, където позволих лека техническа неточност ", съобщи Христо Христов.



Той благодари на всички за огромната поддръжка и сподели, че точно тези хора, които не стопират да го поддържат след надпреварата в Токио в обществените мрежи, и в този момент са тук на летище " Варна ", му дават кураж да преодолее тежкия миг в кариерата си.



" В момента имам психическа контузия. Не мога да се примиря, че бях ощетен. Нямам сили да продължа и по тази причина си взех отмора. Колко дълга ще бъде тя, ще обсъдим с треньорите. Ще забележим дали ще смачкам другите на Олимпиадата в Париж. Ако съдиите са същите, може и да не стане, само че ще дам всичко от себе си да се върна още по-силен и да преследвам фантазиите си в спорта ", сподели още Христо Христов.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР